Казино FastPay

Навлегувајќи во индустријата за забава преку Интернет, новото виртуелно казино „Фастпеј“ брзо постигна успех. Ова во голема мера се должеше на одговорниот пристап кон работата на организаторите, како и на нивниот концепт - обезбедување на клиентите што е можно побрзо повлекување профит, поддршка за криптовалути и најдобар софтвер од водечките провајдери. Веб-страницата работи под официјална лиценца издадена од владата на Курасао.

FastPay

Бонуси и причини за нивната популарност кај коцкарите

Виртуелните платформи кои обезбедуваат услуги во мрежниот простор користат бонуси како алатка за привлекување нови редовни клиенти. Тие ви овозможуваат значително да ги проширите можностите на регистрираните корисници и овозможуваат:

 • зголемување на привлечноста на институцијата;
 • добивање дополнителна минутажа без вложување лични средства на официјалната веб-страница на казиното Fastpay;
 • зголемете ги шансите за победа неколку пати.

Бонусите предизвикуваат дополнителен наплив на адреналин, затоа го прават коцкањето уште попривлечно.

Казино FastPay

Карактеристики на системот за бонуси на Fastpay казино

Во казиното Fastpay, бонусите се доделуваат на нешто необичен начин. На неискусните корисници може да им се чини дека политиката за бонуси на страницата е прилично скромна, но тоа не е лага. За нејзините корисници, организаторите на институцијата развија целосно нов пристап кон формирање на програмата за поттикнување.

Карактеристика на системот за бонуси е тоа што бројот на награди се менува во процесот на зголемување на статусот на коцкар во програмата за лојалност на казиното Fastpay . За новорегистрираните корисници, администрацијата на страницата обезбедува почетни пакети и им дава можност на редовните играчи да учествуваат во програмата ВИП.

Активирање на сите видови портални бонуси е достапно еднаш за секој корисник од една статична IP адреса, личен уред, индивидуален телефонски број и лична сметка на системот за плаќање. Ако клиентот се обиде да го заобиколи таквото правило, системот ќе ја блокира неговата рамнотежа и ќе ги конфискува сите пари што биле на него. Сите облози што се прават со средства од бонусната сметка не влијаат на статусот што се одржува во програмата ВИП, затоа што тоа е само подобрено со играње за вистински пари.

Еден бонус за депозит може да се активира во еден временски период, затоа што тие не можат да се комбинираат. За време на играта, средствата првично се задолжуваат од билансот на клиентот, а потоа и од бонус-сметката. Бесплатните вртења се издаваат со минимална стапка. Првиот и вториот бонус за распределба x50 се расчистени. За некои, овој коефициент може да изгледа преценет, но треба да се има на ум дека не постои ограничување на вкупната количина на овој вид стимулации, што го прави многу дарежлив и профитабилен за коцкарите.

Бонус за прв депозит како промоција за добредојде

Бонуси на FastPay

Веднаш по завршувањето на регистрацијата и пополнувањето на информациите во личната сметка, корисникот добива можност за пристап до 100% бонус на првиот депозит. Износот на надополнување на депозитот за успешно примање на овој вид промоција мора да биде во опсегот:

 • 20 - 100 УСД или ЕУР;
 • 0,096 - 0,5 BCH;
 • 0,002 - 0,01 БТК;
 • 1,9 - 0,4 LTC;
 • 0,25 - 0,05 ЕТХ;
 • 44000 - 8800 КУЧЕ.

Исто така, коцкарот добива можност да направи 100 бесплатни вртења. Играчот може да аплицира за таква промоција само еднаш, под услов да не го користи бонус-кодот, затоа што оваа состојба повлекува откажување на промоцијата. Овој подарок е вклучен во пакетот за добредојде и не е достапен за редовните корисници.

Задолжителни услови:

 • облогот е x50 од износот на бонус;
 • бесплатните вртења се кредитираат на 20 на ден од моментот на активирање на промоцијата за 5 дена;
 • периодот на плаќање за бонусот за депозит трае не повеќе од два дена од датумот на прием;
 • Бесплатните вртења се дел од пакетот за добредојде, па затоа откажувањето ќе резултира со откажување на издавањето.

Доколку клиентот не успеал да го исчисти бонусот за добредојде, сите освоени средства што биле примени со негова помош ќе бидат откажани.

Втор пакет за добредојде на промоција

Грижејќи се за интересот на своите клиенти во процесот на игра, организаторите обезбедија уште еден подарок за новите клиенти, одлучувајќи да не бидат ограничени на еден поттик за регистрација. Вториот бонус за почетници е 75% од вкупниот депониран износ. Тоа ви овозможува дополнително да го проширите задоволството што го добиваат коцкарите и значително да ја зголемите големината на добиениот профит. По обложување, добиените пари успешно се префрлаат во билансот на играчот.

Бонус за втор депозит на Fastpay Casino е:

 • 20 - 50 УСД или ЕУР;
 • 0,002 - 0,005 БТК;
 • 0,05 - 0,125 ЕТХ;
 • 0,096 - 0,24 BCH;
 • 0,4 - 0,95 ЛТЦ;
 • 8800 - 22 000 КУШИ.

Со надополнување на сметката за игра со износ што е во наведените индикатори, можете да го активирате бонусот за втор депозит. Облогата за оваа промоција е исто така x50. Тој, како и првиот, мора да се разработи за два дена, во спротивно, заедно со сите добивки, ќе биде откажан. Вториот бонус не подразбира бесплатни вртења.

Како да се откажат бонусите

Се случува корисникот да треба да го откаже приемот на бонуси. За да изврши таква операција, тој може да контактира со службата за техничка поддршка или да го стори тоа самиот. Постапката е едноставна, па дури и за почетници.

Во вашата лична сметка има табулаторот "Бонуси". Во него е да ги спроведе сите активности поврзани со стимулации за бонуси. Контактот со персоналот за техничка поддршка се наоѓа на дното на официјалната веб-страница на казиното Fastpay , на дното на екранот.

Програма за поттикнување

Програмата ВИП казино Fastpay е систем на статуси на десет нивоа, благодарение на што активните корисници можат да добијат специјални привилегии и подароци од администрацијата на клубот. Клиенти на институцијата со зголемување на нивото аплицираат за поповолни услови. Секој клиент автоматски стигнува до првото ниво по регистрацијата и останува на ова ниво се додека не добие 49 статусни поени. Ова е почетна фаза, која не подразбира никакви награди и, со активна игра, овозможува префрлување во втората фаза.

Второто ниво продолжува сè додека корисникот има помеѓу 50 и 149 поени. Кога ќе се префрлите на него, тој добива 20 бесплатни вртења и можност да добие 15 вртења секоја сабота. Исто така, отсега на роденден може да добие 20 FS.

На трето ниво, бројот на статусни поени е 150-349 и се добиваат 50 бесплатни вртења како награда. Сабота без бонус за депозити е 25 FS, а роденденски подарок исто така ќе биде 50 FS. Почнувајќи од четвртото ниво, коцкарите можат да ја ценат великодушноста на институцијата, добивајќи не само подароци наведени погоре, кои стануваат уште поголеми, туку и бонус за повторно вчитување.

Покрај наведените стимулации, корисниците на петтиот чекор добиваат единствена можност еднаш годишно да ги разменат заработените поени за вистински пари. Почнувајќи од деветтото ниво, играчите почнуваат да добиваат 10% од потрошените пари, покрај сите достапни привилегии во тоа време. ВИП-ниво подразбира индивидуална пресметка на сите наведени подароци од институцијата.