Kazino FastPay

Duke shpërthyer në industrinë e argëtimit në internet, kazino virtuale Fastpay i sapoardhur arriti sukses. Kjo ishte kryesisht për shkak të qasjes së përgjegjshme ndaj punës së organizatorëve, si dhe konceptit të tyre - duke u siguruar klientëve tërheqjen sa më të shpejtë të fitimeve, mbështetjen për kriptovalutat dhe softuerin më të mirë nga ofruesit kryesorë. Faqja funksionon nën një licencë zyrtare të lëshuar nga qeveria e Curacao.

FastPay

Bonuse dhe arsye për popullaritetin e tyre në mesin e lojtarëve të fatit

Platformat virtuale që ofrojnë shërbime në hapësirën në internet përdorin bonuse si një mjet për të tërhequr klientë të rinj të rregullt. Ato ju lejojnë të zgjeroni ndjeshëm aftësitë e përdoruesve të regjistruar dhe të bëjnë të mundur që:

 • rritjen e atraktivitetit të institucionit;
 • marrja e kohës shtesë për të luajtur pa investuar fonde personale në faqen zyrtare të kazinosë Fastpay;
 • rrisin shanset për të fituar disa herë.

Bonuset provokojnë një adrenalinë shtesë, prandaj ata e bëjnë lojërat e fatit edhe më tërheqëse.

Kazino FastPay

Karakteristikat e sistemit të bonusit të kazinosë Fastpay

Në Caspon Fastpay, shpërblimet jepen në një mënyrë disi të pazakontë. Për përdoruesit e papërvojë mund të duket se politika e bonusit të faqes është mjaft modeste, por kjo nuk është gënjeshtër. Për përdoruesit e tij, organizatorët e institucionit kanë zhvilluar një qasje krejtësisht të re për formimin e programit stimulues.

Një tipar i sistemit të bonusit është se numri i shpërblimeve ndryshon në procesin e rritjes së statusit të lojtarit në programin e besnikërisë së kazinosë Fastpay . Për përdoruesit e sapo regjistruar, administrata e faqes ofron paketa fillestare, dhe u jep lojtarëve të rregullt mundësinë për të marrë pjesë në programin VIP.

Aktivizimi i të gjitha llojeve të bonuseve të portalit është i disponueshëm një herë për secilin përdorues nga një adresë IP statike, pajisje personale, numër individual i telefonit dhe llogari personale e sistemit të pagesave. Nëse një klient përpiqet të anashkalojë një rregull të tillë, sistemi do të bllokojë ekuilibrin e tij dhe do të konfiskojë të gjitha paratë që ishin mbi të. Të gjitha bastet që bëhen me fonde nga llogaria e bonusit nuk ndikojnë në statusin e mbajtur në programin VIP, sepse përmirësohet vetëm duke luajtur për para të vërteta.

Një bonus depozite mund të aktivizohet në një periudhë kohore, sepse ato nuk mund të kombinohen. Gjatë lojës, fondet debitohen fillimisht nga bilanci i klientit, dhe më pas nga llogaria e bonusit. Rrotullimet falas lëshohen me tarifën minimale. Shpërblimet e para dhe të dyta për fitoren x50 pastrohen. Për disa, ky koeficient mund të duket i mbivlerësuar, por duhet të kihet parasysh se nuk ka asnjë kufizim në shumën totale të këtij lloji të stimujve, gjë që e bën atë shumë bujar dhe fitimprurës për bixhozistët.

Bonusi i depozitës së parë si një promovim i mirëpritur

Bonuset e FastPay

Menjëherë pas përfundimit të regjistrimit dhe plotësimit të informacionit në llogarinë personale, përdoruesi ka mundësinë për të hyrë në një bonus 100% në depozitën e parë. Shuma e rimbushjes së depozitës për marrjen me sukses të këtij lloji të promovimit duhet të jetë në intervalin:

 • 20 - 100 USD ose EUR;
 • 0,096 - 0,5 BCH;
 • 0,002 - 0,01 BTC;
 • 1,9 - 0,4 LTC;
 • 0,25 - 0,05 ETH;
 • 44000 - 8800 QENA.

Gjithashtu, lojtari i bixhozit ka mundësinë të bëjë 100 rrotullime falas. Lojtari mund të aplikojë për një promovim të tillë vetëm një herë, me kusht që të mos përdorë kodin e bonusit, sepse kjo gjendje përfshin anulimin e promovimit. Kjo dhuratë është e përfshirë në paketën e mirëseardhjes dhe nuk është në dispozicion për përdoruesit e rregullt.

Kushtet e detyrueshme:

 • bast është x50 e shumës së bonusit;
 • rrotullimet falas kreditohen me 20 në ditë nga momenti i aktivizimit të promocionit për 5 ditë;
 • periudha e bastit për bonusin e depozitës nuk zgjat më shumë se dy ditë nga data e marrjes;
 • Rrotullimet falas janë pjesë e paketës së mirëseardhjes, kështu që anulimi i tyre do të rezultojë në anulimin e lëshimit të tyre.

Nëse klienti nuk ka arritur të pastrojë bonusin e mirëseardhjes, të gjitha fondet e fituara që janë marrë me ndihmën e tij do të anulohen.

Pakoja e dytë e mirëseardhjes së promovimit

Duke u kujdesur për interesin e klientëve të tyre në procesin e lojës, organizatorët ofruan një dhuratë tjetër për klientët e rinj, duke vendosur që të mos kufizoheshin në një nxitje për regjistrim. Bonusi i dytë për fillestarët është 75% e shumës totale të depozituar. Kjo ju lejon të zgjeroni më tej kënaqësinë e marrë nga lojtarët dhe të rrisni ndjeshëm madhësinë e fitimit të marrë. Pas betimit, paratë e marra transferohen me sukses në bilancin e lojtarit.

Bonusi i depozitës së dytë Fastpay Casino është:

 • 20 - 50 USD ose EUR;
 • 0,002 - 0,005 BTC;
 • 0,05 - 0,125 ETH;
 • 0,096 - 0,24 BCH;
 • 0,4 - 0,95 LTC;
 • 8800 - 22,000 QENE.

Duke rimbushur llogarinë e lojës me një shumë që është brenda treguesve të listuar, ju mund të aktivizoni bonusin e dytë të depozitës. Bast për këtë promovim është gjithashtu x50. Ajo, si e para, duhet të përpunohet brenda dy ditësh, përndryshe ajo, së bashku me të gjitha fitimet, do të anulohen. Bonusi i dytë nuk nënkupton rrotullime falas.

Si të anuloni bonuse

Ndodh që përdoruesi duhet të anulojë marrjen e shpërblimeve. Për të kryer një operacion të tillë, ai mund të kontaktojë shërbimin e mbështetjes teknike ose ta bëjë vetë. Procedura është e thjeshtë dhe madje edhe për fillestarët.

Ekziston një skedë "Bonuse" në llogarinë tuaj personale. Inshtë në të për të kryer të gjitha aktivitetet që lidhen me stimujt e bonusit. Kontakti me stafin e ndihmës teknike ndodhet në fund të faqes zyrtare të kazinosë Fastpay , në fund të ekranit.

Program stimulues

Programi VIP i kazinos Fastpay është një sistem i statuseve me dhjetë nivele, falë të cilit përdoruesit aktivë mund të marrin privilegje dhe dhurata të veçanta nga administrata e klubit. Klientët e institucionit me një rritje të nivelit aplikojnë për kushte më të favorshme. Secili klient kalon në nivelin e parë automatikisht pas regjistrimit dhe mbetet në këtë nivel derisa të marrë 49 pikë statusi. Kjo është faza fillestare, e cila nuk nënkupton ndonjë shpërblim dhe, me lojë aktive, bën të mundur kalimin në fazën e dytë.

Niveli i dytë vazhdon për sa kohë që përdoruesi ka midis 50 dhe 149 pikë. Kur të kaloni në të, ai merr 20 rrotullime falas dhe mundësinë për të marrë 15 rrotullime çdo të Shtunë. Gjithashtu, tani e tutje, ai mund të marrë 20 FS në ditëlindjen e tij.

Në nivelin e tretë, numri i pikëve të statusit është 150-349 dhe 50 rrotullime falas merren si shpërblim. E shtuna pa bonus depozite është 25 FS, dhe një dhuratë për ditëlindjen do të jetë gjithashtu 50 FS. Duke filluar nga niveli i katërt, lojtarët e fatit mund të vlerësojnë bujarinë e institucionit, duke marrë jo vetëm dhuratat e renditura më sipër, të cilat bëhen edhe më të mëdha, por edhe bonusin e Ringarko.

Përveç stimujve të renditur, përdoruesit në hapin e pestë marrin një mundësi unike për të shkëmbyer pikët e fituara me para të vërteta një herë në vit. Duke filluar nga niveli i nëntë, lojtarët fillojnë të marrin 10% të parave të shpenzuara, përveç të gjitha privilegjeve të disponueshme në atë kohë. Niveli VIP nënkupton një llogaritje individuale të të gjitha dhuratave të listuara nga institucioni.